78194

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


R. Polášek (85.71.180.241) --- 26. 5. 2011
Re: Fascinovany

"No bud suchy sklep, nebo termokomoru se starym mrazakem - nebo lepe
klimatizaci, naklady na stavbu - zalezi na Vasich dispozicich a klimoska cca
6-10000 Kc. Zalezi, jak to budete mit utepleno, provoz dle kvality a sazby
elektriny, ovsem Vam si netroufam radit :) . Provozne bude nejlevnejsi ten
suchy sklep."

Možná něco takového. Rozhodně to má svoje kouzlo, uložit plné rámky a jak dojdou zásoby medu, třeba o vánocích nebo v předjaří, prostě další dávku rozehřát a vytočit. Co jsem měl možnost vyzkoušet, tak to, že med zůstává v plástech v kontaktu s voštím, dává takhle rozehřátému a vytočenému medu jakousi chuť čerstvého, právě vytočeného neskladovaného medu

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 52430


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu